ŠKOLA NOGOMETA

VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA: Mario Maltar

JUNIORI:

– TRENER: Tin Ilić

Juniorski uzrast okuplja igrače do 18 godina. Budući da se radi o posljednjoj stepenici prije seniorskog nogometa utakmice se igraju po 90 minuta a zahtjevi od igrača su sve bliži onima prve momčadi. Naša momčad natječe se u 2. kvalitetnoj ligi OBŽ.

KADETI:

– TRENER: Tin Ilić

Kadetska momčad okuplja igrače do 16 godina. U ovom uzrastu sve više pažnje se posvećuje fizičkom aspektu i tehnici fokusiranoj na brzini i preciznosti. Utakmice se igraju po 80 minuta. Naša momčad natječe se u 2. kvalitetnoj ligi OBŽ.

STARIJI PIONIRI:

– TRENER: Ante Janjić

Momčad starijih pionira okuplja igrače do 14 godina. Taktički trening i igre na manjem dijelu terena su esencijalni dio treninga u ovom rangu. Važni aspekti treninga su disciplina u igri, brzina igre, brza tranzicija, protunapad, završnica i trening. Utakmice u ovom uzrastu igraju se po 70 minuta. Naša momčad natječe se u 2. kvalitetnoj ligi OBŽ.

MLAĐI PIONIRI:

– TRENER: Ivan Perošević / Domagoj Sabo

Uzrast mlađih pionira okuplja igrače do 12 godina. Treneri svojim metodama moraju zaštiti zdravlje igrača zato što prolaze mnoge promjene budući da se u nalaze u pubertetu. Zagrijavanja i smirivanja su esencijalna kao i dinamička fleksibilnost. Treninzi su orijentirani više prema taktici i igrači počinju vježbati taktiku i tehniku na većem prostoru. Utakmice u ovom uzrastu igraju se 60 minuta. Naša momčad natječe se u 2. kvalitetnoj ligi OBŽ.

POČETNICI:

– TRENER: Dino Đuranić

U početnicima se nalaze igrači do 10 godina. Koriste igre na manjem prostoru kako bi razvili osnovna napadačka i obrambena načela. Brzina, koordinacija i agilnost glavni su fizički aspekti napretka u ovom stadiju. Utakmice se igraju 50 minuta. Naša momčad natječe se u 2. kvalitetnoj ligi OBŽ.

PREDPOČETNICI:

– TRENER: Mario Balatinac

U predpočetnicima nalaze se igraču do 8 godina. Treniraju se osnovni tehnički elementi nogometne igre te razvoj koordinacije kroz školu trčanja. Utakmice se igraju 40 minuta. Naša momčad natječe se u 2. kvalitetnoj ligi OBŽ.