Podjela bodova u drugom kolu

U sklopu 2. kola 3. NL – Istok u goste nam je došao NK Oriolik iz Oriovca. Sa gostima iz Oriovca u posljednje vrijeme nemamo dobar skor i tako se nastavilo i u ovoj utakmici.

Gosti su došli sa namjerom da osvoje bod što su i uspjeli. Prvo poluvrijeme imamo terensku inicijativu, ali bez konkretnih pokušaja prema golu. Gosti su se organizirano i uspješno branili te su nakon jednog ubacivanja iz kuta, u 28. minuti preko Šimuna Lucića došli do prednosti od 1:0. S tim rezultatom odlazi se na odmor. U drugom dijelu mijenjamo sustav te uvodimo 4 nova igrača i krećemo odlučnije prema suparničkom golu. Najbliže izjednačenju bio je Antonio Tomas koji pogađa vratnicu. u 65. minuti Mutshaus prima loptu u protivničkih 16 metara, protivnički igrač ga ruši i sudac pokazuje na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Matej Bekavac koji pogađa za 1:1. Poslije toga najbolju priliku imao je Mutshaus kada je glavom poslao loptu pokraj gola.

Sve u svemu nedovoljno za sva 3 boda. Gostima čestitamo na utakmici i želimo im sreću u daljnjem nastavku prvenstva, a mi se okrećemo sljedećim kolima gdje nas čekaju 2 teška gostovanja, u Našicama i Đakovu.