Novi igrač NK Valpovke je Josip Jakovčević

 

Josip Jakovčević novi je igrač NK Valpovke Valpovo. Josip nam dolazi iz NK Višnjevac gdje igrao protekle dvije sezone.

Josip je svoj nogometni put započeo upravo u NK Valpovci gdje je bio do kategorije starijih pionira. Nakon toga, u kadetima, odlazi u Akademiju Krpan&Babić gdje igra za kadete i juniore. Seniorski nogomet počinje igrati u NK Belišće gdje je ostao 2 sezone.  U sezoni 2018/2019. prelazi u NK Višnjevac gdje se zadržao jednu sezonu te prelazi u HNK Grabovac. Nakon odigrane jedne sezone u HNK Grabovcu, u sezoni 2020/2021., vraća se natrag u NK Višnjevac u kojem ostaje do dolaska u naš klub.

Josip igra na poziciji lijevog bočnog u formaciji sa 4 obrambena igrača. Poprilično rije svega napadački orijentiran ( postigao 7 pogodaka u prošloj sezoni za NK Višnjevac) i krasi ga izuzetna brzina te izvrstan centaršut.

Ovaj dolazak je, nakon Ivana Kosa, nastavak dovođenja mladih i perspektivnih igrača koji su prve nogometne korake počeli upravo u našem klubu.

Prije svega zahvalio bih se vodstvu kluba i treneru na pozivu. Bit će mi čast ponovno zaigrati u klubu u kojem sam počeo svoje prve nogometne korake. Mogu obećati da ću zalaganjem i trudom opravdati ukazano povjerenje… – rekao je Josip po dolasku u klub

Dobro došao natrag Josipe!