Novi igrač NK Valpovke je Antonio Tomas

Antonio Tomas najnovije je pojačanje NK Valpovke Valpovo. Antonio dolazi iz NK Vardarac gdje je igrao prošlu polusezonu.

Igra na poziciji prednjeg veznog igrača te je u prošloj sezoni zabio 13 golova ( HNK Grabovac 8 i NK Vardarac 5).

Antonio je kao desetogodišnjak počeo igrati nogomet u NK Metalcu iz Osijeka. Nakon dvije godine prelazi u Akademiju Krpan&Babić gdje se zadržao 7 godina. 2017. godine odlazi u NK BSK Bijelo Brdo, ali samo nakon jedne polusezone prelazi u NK Višnjevac gdje igra do kraja sezone 2017/2018. Sljedeće sezone prelazi u HNK Vukovar 1991 gdje ostaje igrati godinu dana. u drugom dijelu sezone 2019/2020 ponovno odlazi u NK Višnjevac. Sljedeću sezonu, 2020/2021, igra u NK Olimpiji iz Osijeka. Sljedeću sezonu odlazi u HNK Grabovac ( zabio pogodak za HNK Grabovac u Valpovu u porazu 2:1 ), ali HNK Grabovac na polusezoni odustaje od natjecanja te Antonio prelazi u NK Vardarac.

Prije svega želim čestitati igračima, treneru i upravi na iznimnom uspjehu, a to je ulazak u viši rang. Meni je drago što sam ovdje jer poznajem 90% igrača i veselim se nadolazećoj sezoni i mislim da ćemo biti konkurentni svakom protivniku… – rekao je Antonio

Dobro došao Antonio!