NK Slavonac Bukovlje – NK Valpovka Valpovo 1:1

U sklopu 8. kola 3 HNL Istok nogometaši NK Valpovke gostovali su u Bukovlju protiv domaće ekipe NK Slavonac. Nažalost još uvijek nismo došli do prve pobjede, ali još jednom smo se sa gostovanja vratili neporaženi, u 7 utakmica 5 gostovanja. Rezultat je na kraju utakmice bio 1:1.

Po bod svakom nakon dvoboja Slavonca i Valpovke. Nitko nije pretjerano sretan, no bolje i bod nego poraz i za jedne i za druge. Poveo je Slavonac u otvaranju utakmice golom mladog Lena Špoljara, dok je Valpovka do poravnanja došla golom svog najboljeg igrača Emauela Mutshausa u 27. minuti.

– Mislim da je rezultat realan, dobili smo gol već u drugoj minuti pa nam je malo trebalo da se priberemo, ali smo do odmora ipak preuzeli inicijativu, izjednačili i trebali i doći do prednosti jer smo imali zrele šanse. U nastavku je igra bila egal, možda je Slavonac za nijansu bio bolji, tako da po bod svakom izgleda pošteno. Zadovoljan sam bodom i dosadašnjim rezultatima, od 7 kola 5 smo odigrali u gostima, tako da čestitam svojim dečkima na svemu što su do sada pokazali. Čestitke i korektnom domaćinu i puno sreće u sljedećim utakmicama – komentar je Gorana Brkića, trenera Valpovke.