Napokon pobjeda!

U 11. kolu 3. HNL Istok u Valpovu smo dočekali NK Vihor Jelisavac i napokon dočekali prvu pobjedu u 3. HNL Istok. Utakmica je završila rezultatom 2:0, a strijelci za našu momčad bili su Ivan Đurković i Patrick Ćavar.

Valpovka je domaći dvoboj protiv Vihora dočekala s golemim teretom na leđima, pobjeda je bila imperativ i napokon su stigli do nje. Nije bilo lako, Vihor je opasan protivnik, ali ipak su Zeleni u završnici pronašli put do protivničke mreže i slavlja. U 71. minuti zabio je Ivan Đurković, a 7 minuta nakon njega pobjedu domaćinu osigurava Patrick Ćavar.

– Čestitao bih mojim igračima na jednoj pravoj utakmici. Prvo poluvrijeme smo bili u grču, teško nam je bilo nakon toliko kola bez pobjede. U nastavku smo malo promijenili sustav i to je došlo na naplatu, mislim da je naša pobjeda čista kao suza, Vihor je bio protivnik po mjeri s kojim se može igrati i tu je naša želja za pobjedom presudila. Ništa, sada ipak rasterećeniji idemo ka utorku i domaćem ogledu protiv odlične Slavonije. Kako sam rekao nakon Vukovara oni su za nas rang više, a Slavonija je s njima odigrala egal utakmicu, dakle sve je jasno kada je riječ o snazi protivnika, ali sigurno se nećemo predati unaprijed – riječi su Gorana Brkića, trenera Valpovke.