Kadeti slavili u derbiju, početnici nastavili svoj niz pobjeda, mlađi pioniri ostvarili prvu pobjedu

Protekli vikend omladinske kategorije odigrale su svoje utakmice u sklopu 2. kvalitetne lige mladeži OBŽ.

Kadeti su u sklopu 6. kola gostovali u Belišću kod naših najvećih sportskih rivala NK Belišće. U jednoj rastrganoj i dosta nervoznoj utakmici, po poprilično lošem pomoćnom terenu, kadeti su uspjeli doći do vrijedne, ali i zaslužene pobjede od 2:1. Utakmica juniora je odgođena za 20.10.2020. zbog gustog rasporeda seniora i ubačene otkazane utakmice protiv NK Slavonija Požega koja se igra u utorak, 13.10.2020. Kako su neki igrači juniora priključeni seniorima i u dogovoru između dva kluba, odlučeno je da je najbolje da se ta utakmica odgodi kako ne bi došlo do ozljeda zbog puno utakmica u kratkom vremenu. Isto tako zahvaljujemo se nogometnom klubu Belišće što su nam izašli u susret.

U 7. kolu mlađi i stariji pioniri ugostili su nogometaše NK Borac iz Kneževih Vinograda. Mlađi pioniri napokon su došli do prve pobjede u prvenstvu pobijedivši 3:2. Odličnom igrom naši dečki došli su do velike prednosti od 3:0, ali nesmotrenim reakcijama u obrani gosti dolaze do 3:2 desetak minuta pred kraj utakmice. Ipak velika želja za prvom pobjedom presudila je u ovoj utakmici i naši dečki su se uspjeli obraniti i dolaze do prve i zaslužene pobjede. Utakmica starijih pionira završila je 4:0 za goste. Prva momčad prvenstva ( 7 pobjeda u 7 utakmica ) ipak je bila prejaka za naše dečke.

U 9. kolu predpočetnici i početnici gostovali su u Bilju kod momčadi HNK Bilje. Predpočetnici su izgubili 3:2 dobivši gol u zadnjoj minuti, dok su početnici nastavili svoj niz pobjeda pobijedivši 2:0. Ovo im je bila 5. pobjeda u nizu i 7. utakmica bez poraza. Trenutno drže 3. poziciju iza NK Osijek i NK Čepin. Isto tako moramo napomenuti da na listi strijelaca Benjamin Pavošević drži 2. mjesto sa zabijenih 12 golova ( jednim manje od prvog strijelca ), a Domagoj Kokić je na 3. mjestu sa zabijenih 11 golova.

Čestitamo svim igračima i trenerima!